Magazin virtual electronice

1490 RON

Oportunitate de afacere la cheie: magazin online electronice, gadget-uri, laptop-uri, tablete, smartphones, smartwatches, drone etc.. Produse noi, furnizori parteneri de profil cu produse de cea mai buna calitate.
Magazinul virtual lucreaza cu stocul furnizorului, nu este nevoie de investitie iar actualizarile de stoc se pot face automat cu intrarile sau iesirile acestuia.
Dispuneti de discounturi excelente, livrarile se fac direct catre cumparator de la firma furnizoare, in numele Dvs. ( dropshipment ). Singurul efort care trebuie facut ( 2 -3 ore de lucru/zi ) este cel de mentinere a unui nivel rezonabil de publicitate si promovare a produselor ( majoritatea site-urilor publica gratuit anunturile sau la tarife minime ).
La cumpararea afacerii, primiti tot know-how-ul de dezvoltare si marketing, metode de lucru, furnizori, baze de date si altele.
Magazinul functioneaza pe domeniul syntro.eu , domeniu online in jur de 4 ani si cu bune calificative la analiza site-uri. Deasemenea, syntro.eu este participant in programul de Afiliere cu Amazon Spania si Amazon UK ( accesati banerele sau categoriile principale de produse si link-urile va vor redirectiona pe site-ul Amazonului ).
Pretul de 1490 euro discutabil.
Pentru alte informatii va rog contactati pe email sau prin sistemul de mesaje al site-ului de anunturi. Multumesc

SYNTRO ELECTRONICS,
0736771791
Locatie: Timis - Timisoara
Adaugat acum 23 zile si expira la 2 iulie, Numar Anunt: 606529          80 vizite