Echipam.pt fabricare prosop hartie,tub carton,utilaj servtele hartie,etc

24000 EUR

Tarife promotionale la liniile de utilaje fabricate de firma noastra, seturi de echipamente compuse din 3 sau 4 buc echipamente: derulatoare/ utilaje embosare role hartie reciclata / celuloza, utilaj fabricat si debitat role hartie toaleta extrafina, banzic taiere si portionare role hartie & tuburi carton si utilaj semiautomat fabricare&procesare; suluri carton.
Fabricam si vindem de peste 18 ani pe comanda UTILAJE & ECHIPAMENTE care prelucreaza si portioneaza role hartie igienica/jumbo/dispenser si prosop hartie medical in 1/2/3/4 straturi sau prosop horeca, din hartie celuloza sau reciclata,cu pretaiere si gofrare romburi/puncte/linii,utilaj simplu/automat/semiautomat pt fabricare tub carton de div grosimi,masina fabricare servetele de masa si faciale,imprimate mecanic sau stantate,masina fabricare cearsaf industrial de hartie din celuloza pura/ hartie tissue,pungi hartie,masina de lipit si ambalat, utilaje servetele catering/restaurant impaturite in 4, 6 sau 8.
SERVICII GRATUITE: TRANSPORTUL UTILAJELOR, MONTAJUL SI PUNEREA IN FUNCTIUNE A UTILAJELOR, EFECTUARE PROBE CU HARTIA DVS, INSTRUCTAJUL OPERATORULUI CARE VA DESERVI UTILAJUL/ UTILAJELE, MODALITATI EFECTUARE PRODUCTIE SI AMBALARE.
CONSTRUCTIE, FABRICARE, PRELUCRARE consumabile utilaje si diverse piese din ind.mecanica, piese metalice strunjite, sudate, frezate, dupa schita sau model proiectat: modele noi gofratoare pt hartie igienica si prosop hartie,etc. nu efectuam reparatii utilaje second hand/ uzate, folosite.
Cerere oferta tehnica si de pret sau alte informatii/intrebari legate de aceasta afacere ( plan de afacere, devize, profitabilitate, stas-uri role hartie, furnizori de semifabricat hartie din tara si strainatate, marketing de piata, etc) la 0763839059, utilajehartie@gmail.com; infohartie@yahoo.com; www.utilajehartie.ro; www.paperequipment.aaz.ro; www.procesarehartie.bizoo.ro.

123456,
0744667742
Locatie: Gorj - Targu Jiu
Adaugat acum 1 zi si expira la 29 December, Numar Anunt: 652817          290 vizite